Nytt år med nya mål

”Åren rullar på”…..och ”lägga liv till åren istället för år till livet”, är uttryck vi ofta hör.  Visst är detta sant och tiden går minst lika snabbt som pensionär, helt  klart!”Må vår dag präglas av livslust och glädje”, skrev Mark Levengood i en bok och visst styrs våra liv till stor del av våra egna attityder och åsikter.
Att bli äldre, att åldras, att inte orka lika mycket, att få ont både här och där, kan vara svårt att acceptera. Ändå är det något som drabbar oss alla utan någon egen förtjänst, det bara kommer liksom.
Man inser plötsligt hur lite tid och ork man har kvar för att göra allt man vill.
Ett av de bästa sätten att acceptara att den biologiska klockan tickar på, är att möta det med humor och en positiv attityd.Därför sätt nya mål för 2012 och kämpa för att uppnå några i alla fall. Sikta på stjärnorna så kanske du når grantopparna! Mina mål beskriver jag senare 2012.

Igår svingade vi oss upp i Göteborgshjulet  med två av våra barnbarn. Häftigt att se Göteborg från ovan. Livet kändes lättsamt och vackert där vi satt i inglasade varma gondoler och samtidigt se solen gå ner i väster. Som att sträva uppåt mot nya mål även om solen dalar……den går ju snart upp igen.

GOTT NYTT ÅR 2012 !!

 

Författare: rmharrysson

Är en pigg pensionär som gillar datorer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s