Fotbollslektion

buffon
Dessa underbara barnbarn – som älskar fotboll och datorer.
Har just fått en ”privatlektion” av ”sjuan A,” snart 9 år. Jag ska bli världens bästa målvakt, låter han mormor få veta. Precis som Buffon. Jaha….och vem är nu Buffon , undrar mormor, och lätt som en plätt plockas ett foto fram på denna stora begåvning, på datorn. Och vet du vem som är världens bästa forward, mormor ? Det är Higuain, och ett nytt ansikte dyker upp på skärmen. Jag kanske ska bli forward istället……fast man kan få mer skador då……typ bli ”stämplad” på armar och fötter……och så plockas världens största fotbollsbuse fram. A visar även små videosnuttar på denne buses uppförande på fotbollsplanen. (fast namnet håller vi för oss själva)
Ikväll spelar Real Madrid mot Manchester United, säjer A. Måste kolla om Ronaldo gör mål. Han var världsbäst 2008. Nu är det Messi som är världens bäste fotbollsspelare, säjer A. Hans kunskaper om dessa fotbollsidoler imponerar naturligtvis på mormor som vet att A har två storebröder som också har ett brinnande intresse för fotboll.
Till slut vill han vi ska titta på Ronaldo när han trixar med bollen och visst det är imponerande vad han kan göra med en fotboll. Kolla själva.

Författare: rmharrysson

Är en pigg pensionär som gillar datorer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s