Teknikens under

kajen

kajen

Har en dotter, måg och dotterdotter i Singapore och då de nyligen skaffat sig en
stor lägenhet där med en härlig terrass så har den förevisats idag via skype. Helt makalöst – vilken teknik – och så roligt att kunna se lägenheten då dottern vandrade runt med en bärbar dator och visade upp rum efter rum, samtidigt som den lilla prinsessan hoppade och skuttade framför kameran för att mormor och morfar skulle se henne. Då känns inte avstånden så övermäktiga när man enkelt kan ringa upp, gratis dessutom, och både se och tala med varandra.

Pilgrimsresa

O

Åtta glada seniorvandrare planerar nu för en pilgrimsresa till Israel, där vi bl.a. ska vandra mellan Nasaret och Kapernaum, som ligger vid Genesarets sjö.  
Vi vet av Bibelns ord att Jesus vandrade ofta och mycket i Galileen och det ska bli en glädje att få vandra i vår Mästares fotspår.

Med krämpor både här och där, ska vi försöka genomföra detta. Häften av oss är över 70 år och hälften är strax under 70 år.  Någon har sagt: Att njuta av livet är ingen flyktväg. Det är återhämtning och kraftsamling.
Vi får väl se hur det blir med det.

Vi tänker också kolla in i vilka grottor David gömde sig för Saul vid Ein Gedi som är en fantastisk grön dalgång med sprudlande vattenfall, mitt i öknen. Ett besök vid Salomos koppargruvor i Timnaparken är också ett måste.

Sista dagarna på pilgrimsresan blir återhämtning och kraftsamling för (förmodligen)
trötta kroppar vid Röda Havet.

Tag väl vara på den tid som är kvar, står det i Efesierbrevet 5:16.  Vi försöker detta.

Det finns en utmärkt bok att beställa på internet om den s.k. Jesusleden.

Du hittar den här http://jesustrail.com/